Selidba sa decom može biti jeftinija evo kako


Ako imate napad panike na pomisao koliko vas posla očekuje pri predstojećoj selidbi ne brinite niste jedini, to je jedan od najstresnijih događaja. Svako se pita „kako da protekne selidba bez problema, koliko će mi vremena oduzeti, odakle početi...“. Još kada je mali čoporčić dece sa vama to sve deluje kao zaista ozbiljan zadatak. Jer previše je pitanja, nepoznanica a ipak malo ljudi koji mogu dati prave savete pre nego što se greške naprave.

Pošto je sama odluka o preseljenju u novi prostor veliki korak zašto ne bi olakšali sebi i obezbedili pomoć pri pakovanju, prenosu i unosu stvari u nov prostor? Pozovite stručnjake u ovoj oblasti – profesionalnu agenciju za selidbe. Šta dobijate sa njihovim najmom, zašto je mudro ovako uložiti novac, kako odabrati pouzdane..? I da li mogu dobiti neki popust ako imam troje ili više dece? Na primer. Evo nekoliko razloga zašto angažovati stručne i obučene radnike iz agnecije.


Zašto vas najjeftinija ili besplatna pomoć može najviše koštati?


Bilo da govorimo o selidbi firme ili stana, u kutiju se ne pakuju stvari već jedan deo vašeg života. Nakon sati i sati pakovanja sav trud za zaštitu može biti upropašćen ako radnici ili transportna firma nije odgovorna. Uništene stvari se neće nadoknaditi, ostaćete bez njih a to je ono što je najskuplje.

Odlično je ako imate dovoljno spretnih ruku koje bi vam pomogle, ali rizikujete da doživite legendarne scene nošenja nameštaja Žike i Milana iz filma „Lude godine 5“ jer neke stvari neće stati u lift. Neke morate spretno uneti u prostor i tu vam samo iskusni radnici mogu pomoći. Dobra volja ne znači da će i rezultat biti dobar. Pre ćete doneti zaključak da ušteđen novac nije bio vredan toliko brige tokom prenosa stvari.

Svaka selidba je priča za sebe i postoje brojni detalji na koje se mora obratiti pažnja.

Šta sve ulazi u cenu selidbe?

Odgovorna firma za selidbe ima široku ponudu usluga tako da imate izbor i mogućnost da se vaše potrebe uvaže. Nije uvek reč o kutijama raznih dimenzija, nekad je reč o izuzetno teškim stvarima poput sefova i kasa, ali i onih koje su teške, vredne i osetljive – poput klavira na primer. Obučena lica imaju rešenje za ovakve situacije.

Čini se da je najjednostavnija selidba u okviru jednog grada. Ipak, to je samo privid jer što je veći grad više je problema. Za početak objekti mogu biti veće spratnosti, saobraćaj ne dozvoljava brz transport, komplikovaniji je prilaz lokaciji za utovar / istovar...

Selidba može biti vršena i medju gradovima ali i u inostranstvu. Kako izračunati sve faktore i pretvoriti ih u jedinstvenu cenu? Profesionalci u ovom poslu besplatno procenjuju selidbu i na osnovu toga prave plan i procenu troškova. Tako nema iznenadnih koštanja i vi znate unapred koliku sumu treba da izdvojite.

One firme koje imaju potpuniju ponudu nude i materijal za pakovanje ( kutije, folije, streč papir ) kao i pomoć pri pakovanju stvari. Dakle, ne morate da pratite slina uputstva kako se koji materijal pravilno odlaže, kako se kutije lepe i slažu dalje. Obučena lica će za mnogo kraći vremenski period sve stvari pravilno spakovati i time će one biti daleko bolje obezbeđenje za dalji transport.

Da ne izostavimo i važnost potrebe da ovakve firme poseduju raznoliki vozni park jer ne zahteva svaka selidba angažovanje kamiona pa možete da uštedite ako transport bude vršen vozilom koje je u skladu sa vašim potrebama.

Mnogi kada sagledaju ponudu firmi za selidbe shvate obim posla koji ih čeka pa im to bude dodatni podsticaj da angažuju stručnjake.


U moru sličnih kako izabrati najbolju agenciju za selidbe? Lako – birajte onu koja pravi ponudu po meri svakog klijenta!


Kada imate dugogodišnji rad iza sebe onda upoznate različite prohteve ljudi. Shvatite i to da pored stalnog unapređenja ponude morate da imate razumevanja i za troškove koje vaši klijenti snose.

Po nekom nepisanom pravilu višečlane porodice imaju i više stvari pa je i selidba skluplja. “Selidbe Milošević” imaju odličnu akcijsku ponudu upravo za takve situacije. Porodicama sa troje i više maloletne dece sleduje odličan popust na ukupnu cenu. Dovoljno je samo da na uvid date izvode iz matične knjige rođenih i možete ostvariti značajnu uštedu.

Da iznosi nisu zanemarljivi svedoče sami  procenti koji rastu srazmerno veličini porodice:

 • Porodice sa troje maloletne dece ostvaruju 30% popusta
 • Porodice sa četvoro maloletne dece čak 40% , i tako na dalje …


Ovo je prvi put da ovako nešto vidimo na tržištu i ovakve akcije zaista treba pohvaliti, istaći, jer je to dokaz da stvanra briga o porodici, o deci kojoj treba da prepustimo budućnost zaista

Sve usluge su navedene na sajtu ali se svaki detalj ugovara sa svakom strankom posebno. To je pravi pristup poslu i o tome svedoče mnogi zadovoljni klijenti ove agencije za selidbe.

Da li selidba mora da bude stresna? Ne, ako angažujete stručna lica koji će posao mnogo brže odraditi jer imaju iskustva i znanja za to. Šta treba da dobijete angažovanjem profesionalaca za selidbe? Profesionalnost pre svega, pedantnost, poštovanje vaše imovine i onog što su vaši zahtevi. Dodatni plus su akcije i promocije koje olakšavaju teret preseljenja i smanjuju opterećenje na vaš budžet.

Na kraju je odluka samo na vama. Bitno je da uzmete u obzir sve činjenice koje vas očekuju tokom preseljenja i tek onda ćete moći da donesete najbolju odluku za vašu situaciju.

 

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

 

komentara: 3
 • Komentari
  Srecko
  15/May/2020 09:37:08

  Uvek sam za kvalitet to je slucaj i kad biras agenciju za selidbe.U svakom poslu pa i u ovom postoje profesionalci, ukazati poverenje nekim amaterima koji ce da vam lome stvari to vas kosta zivaca i para.

 • Komentari
  Crvenkapica
  14/May/2020 14:33:02

  Sjajna agencija! Kod nas je bio potpuni cirkus! Uz sav nameštaj, tu su bila i mala deca, dva psa i klavir. Ali sve se dobro završilo, jer su momci iz agencije Milošević sjajni! Sve preporuke za ove divne ljude

 • Komentari
  Andjelka P
  14/May/2020 12:08:57

  Jako lepa akcija i konacno da neko misli i na porodice sa vise dece, svaka cast! Treba nam vise ovakvih odgovornih firmi kao sto ste vi! Najbolji ste!


Dodajte komentar

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.