Kombi prevoz robeKombi prevoz robe je sve traženija usluga. U svetu trgovine se kompanije sa sposobnošću da transportuju robu na najefikasniji i najisplativiji način smatraju veoma neophodnim. Moderno društvo je društvo potrošača, stoga trgovina i industrija tarnsporta robe zauzimaju vodeće mesto na lestvici najrazvijenijih delatnosti današnjice.

Zbog brzo-rastućih potreba za prevozom, odnosno transportom robe - postavlja se pitanje koja opcija je najbolja u ovom slučaju.

Čini se da među najpopularnije opcije spada upravo kombi prevoz robe, a objasnićemo i zašto.

Svakako su vam na raspolaganju različite opcije kada je u pitanju prevoz robe. Kada kažemo ''roba'', tu pre svega mislimo na tzv. ''generalni teret'' - kojim zapravo označavamo proizvode upakovane u kutije, kovčege, folije, gajbe, konzerve, vreće itd. Roba može biti takva da jednostavno zadržava vlastiti oblik tokom transporta i stoga ne zahteva posebno pakovanje. S druge strane, neka roba pak mora biti adekvatno upakovana u foliju, kutije ili neki drugi oblik pogodan za bezbedan transport vaših predmeta.

Naravno, prvi i najčešći način transporta robe jeste drumski. Uz stalno unapređenje vozila i putne infrastrukture, drumski saobraćaj je najsvestraniji u svetu transporta robe. Ove prednosti čine ga preferiranim načinom za manja opterećenja na kraćim razdaljinama i kao takav - kombi prevoz robe je odličan način za vršenje isporuke ''od vrata do vrata''.


Zašto treba da se odlučite za kombi prevoz robe?
 

 • Pre svega, kombiji imaju manja ograničenja kretanja od kamiona, kako u naseljenim područjima - tako i na otvorenim putevima.
 • Kombi prevozi su povoljniji od ostalih drumskih prevoza, posebno u slučaju robe koja nije naročito kabasta i koja ne zahteva pretovar.
 • Najveća prednost bila bi rok isporuke robe i mogućnost direktnih isporuka.Na šta treba da obratite pažnju kod angažovanja kombi prevoznika robe?


Kada angažujete kombi prevoznika za svoju robu, vodite računa da on ispunjava sledeće četiri osobine:

 • da može da prenese najveću količinu proizvoda
 • sa najvećom brzinom
 • preko najveće udaljenosti
 • uz najnižu cenu.


Zahvaljujući našem bogatom iskustvu, dobro uigranom  timu i najsavremenijim vozilima - uspeli smo da pokrijemo sve ove zahteve. Ukoliko vam je potreban kombi prevoz robe - stojimo vam na raspolaganju u svakom trenutku.

 

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

 

komentara: 1
 • Komentari
  angelina
  07/Sep/2020 14:31:54

  Kombi prevoz je super stvar za manje selidbe, ali za vece je jedino kamion opcija. Kada sam se selila zbog posla u iznajmljeni stan kombi mi je resio problem, ali kada bih morala da se selim negde za stalno mislim da mi cak ni jedan kamion ne bi bio dovoljan.


Dodajte komentar

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.