Selidbe Milošević / Selidbe Novi Sad

Selidbe Novi Sad

Selidbe u Novi Sad ili u samom gradu se deo usluga naše agencije. Novi Sad, jedan od najvećih gradova u Srbiji, je takođe i jedan od centara srpske kulture. Zahvaljujući tome je dobio i ime Srpska Atina. Danas je to moderan, univerzitetski grad, veoma atraktivno i privlačno mesto za posao i življenje.

Selidbe Novi Sad trg
Selidbe Novi Sad

Razlozi za selidbe u Novom Sadu

Selidbe u Novi Sad, kao i mnoge druge selidbe u Srbiji, se vrše najčešće zbog:

 • promene radnog mesta ili novog zaposlenja
 • mogućnosti školovanja
 • lakšeg studiranja
 • želje za upoznavanjem novih sredine

To nije ništa neuobičajeno jer se slične mikro migracije događaju i u drugim zemljama. Lokalne selidbe u samom gradu su posledica:

 • promene mesta rada
 • promena mesta školovanja
 • želja za življenjem u drugom delu grada
 • porodični razlozi
 • osamostaljivanje mladih ljudi

Naša agencija Milošević selidbe nudi profesionalne selidbe u Novom Sadu. Stekli smo znanja i iskustva da realizujemo najrazličitije selidbe u ovom gradu.

Naša usluga je više nego konkurentna, a možete izabrati kombi prevoz ili kamionski prevoz, u funkciji od količine i gabarita stvari za prevoz.
On je svakako grad koji treba poznavati, kako bi se na najlakši način organizovalo parkiranje vozila za utovar ili istovar stvari i brz transport kroz nekada veoma gust gradski saobraćaj. Takođe, u cilju smanjenja troškova selidbe i postizanja što jeftinije cene selidbe, izabraćemo zajedno sa vama najbolju maršrutu za prevoz.

Kako obaviti selidbu u Novom Sadu?

Slično kao i svakom većem gradu. Treba se blagovremeno pripremiti, dimenzionisati količinu i vrstu materijala za pakovanje, tj. obaviti pripremne radnje. Takođe, treba se informisati o mogućnosti rezervisanja parking mesta za utovar kao i za istovar na adresi gde se selite. Treba upoznati stanare ili komšije o vašoj selidbi, kako vam ne bi previše zamerali što im pravite buku i otežavate korišćenje zajedničkih sredstava, poput lifta na primer. Naravno, ako ne želite selidbu ključ u ruke, već da i vi aktivno učestvujete u svim fazama procesa, onda vodite računa o sledećim aktivnostima:

 • Stavite na papir i u spisak sve najvažnije stvari koje ćete seliti,
 • obezbedite na vreme potrebna sredstva za pakovanje (kutije, folije, lepljive trake)
 • Ako znate sami, demontirajte komade nameštaja koji se ne mogu prevoziti u jednom komadu
 • Rezervišite parking mesto za utovar i istovar
 • U cilju dobrosusedskih odnosa obavestite komšije na prigodan način o vašoj selidbi

Sve ovo će biti lakše ako nas pozovete radi konsultacija i adekvatnih pripremnih radnji.

Zašto Novi Sad?

Novi Sad se nalazi severno od Beograda, na 70-tak minuta vožnje auto putem. Idealna lokacija za one koji žele urbano mesto za život i rad, a koje se nalazi na obalama reke Dunav. On spada u naše mladje gradove. Osnovan 1694.godine. Ako niste zanli po broju stanovnika je drugi po veličini u Srbiji. Šta mu još daje šarm i privlačnost? Blizine Fruške Gore koja se nalazi na desnoj obali i ravničarskog dela grada koji je na levoj obali.

Popularne lokacije u Novom Sadu

Delovi grada koji spadaju u starija naselja su:
Petrovaradinska tvrđava, danas poznata najviše zbog Festivala Exit, Grbavica, Klisa. Limani, Novo naselje, Podbara, Rotkvarija, Salajka, Nova detelinara, Avijatičarsko naselje, Telep, Sajmište, Satelit nastali su planskom izgradnjom novije gradnje. Novo naselje, Liman i Detelinara spadaju u delove grada koje imaju najveći broj stanovnika i u kojima su izgradjene moderne zgrade i široki bulevari. Ova tri dela spadaju u tri najveća novosadska naselja. Logično je da su i češće selidbe u ove delove grada.

Mi imamo iskustva i radnike da vas preselimo bez trauma i po veoma povoljnim cenama. Proverite zašto smo vaš partner za selidbe.

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.