BESPLATNA PROCENA SELIDBE


Agencija za selidbe i prevoz robe Milošević realizuje besplatnu procenu selidbe. Više faktora i kriterijuma utiče na formiranje cene, tako da je najsigurniji način da saznate koliko će vas koštati preseljenje procena. Naši iskusni i obučeni radnici će dati najpovoljniju cenu vodeći računa da se maksimalno ispoštuje sve što je i kako je dogovoreno. 

Cena seldibe se obračunava po kilometru, dakle zaračunava se računa se ukupna kilometraža. Dodatni troškovi kao što su putarina i različiti terminali nisu uračunati u cenu i snosi ih klijent ukoliko ne postoji drugačiji dogovor.

Faktički, besplatna procena je dolazak ovlašćenog  radnika na mesto odakle se vrši selidba, radi procene troškova preselenja. Ova usluga nije obavezujuća i ne znači automatsko prihvatanje  ponude.

 

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

 

komentara: 3
 • Komentari
  Nika
  03/Sep/2019 21:51:58

  Poštovani, trebala bi mi procena selidbe nameštaja iz Beograda za Zagreb. Ona bi uključivala krevet s dušekom, komodu s fjokama, otvoreni sistemski ormar, nekoliko stolica i manjih komada nameštaja i potencijalno frižider. Unapred hvala na odgovoru!

 • Komentari
  Srecko
  28/Nov/2018 13:06:23

  Treba iskoristiti povoljnost besplatne procene koliko ce selidba kostati pogotovo ako agencija vrsi demontazu stvari.

 • Komentari
  Dragoslav
  12/Apr/2017 16:35:33

  Cene selidbe u Beogradu variraju od agencije do agencije. Ipakk, razlike su tako male da je najisplativija varijanta birati agencije za selidbe koje su se pozicionirale na tržištu i koje drže do svog brenda, kao što je agencija Milošević. Znam da rade besplatnu procenu, a to je nekada veoma važno za vlasnike jer mogu da dobiju tačne podatke o ceni koštanja selidbe.


Dodajte komentar

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.