BESPLATNA PROCENA SELIDBE


Agencija za selidbe i prevoz robe Milošević realizuje besplatnu procenu selidbe. Više faktora i kriterijuma utiče na formiranje cene, tako da je najsigurniji način da saznate koliko će vas koštati preseljenje procena. Naši iskusni i obučeni radnici će dati najpovoljniju cenu vodeći računa da se maksimalno ispoštuje sve što je i kako je dogovoreno. 

Cena seldibe se obračunava po kilometru, dakle zaračunava se računa se ukupna kilometraža. Dodatni troškovi kao što su putarina i različiti terminali nisu uračunati u cenu i snosi ih klijent ukoliko ne postoji drugačiji dogovor.

Faktički, besplatna procena je dolazak ovlašćenog  radnika na mesto odakle se vrši selidba, radi procene troškova preselenja. Ova usluga nije obavezujuća i ne znači automatsko prihvatanje  ponude.

 

 

komentara: 3
 • Komentari
  Nika
  03/Sep/2019 21:51:58

  Poštovani, trebala bi mi procena selidbe nameštaja iz Beograda za Zagreb. Ona bi uključivala krevet s dušekom, komodu s fjokama, otvoreni sistemski ormar, nekoliko stolica i manjih komada nameštaja i potencijalno frižider. Unapred hvala na odgovoru!

 • Komentari
  Srecko
  28/Nov/2018 13:06:23

  Treba iskoristiti povoljnost besplatne procene koliko ce selidba kostati pogotovo ako agencija vrsi demontazu stvari.

 • Komentari
  Dragoslav
  12/Apr/2017 16:35:33

  Cene selidbe u Beogradu variraju od agencije do agencije. Ipakk, razlike su tako male da je najisplativija varijanta birati agencije za selidbe koje su se pozicionirale na tržištu i koje drže do svog brenda, kao što je agencija Milošević. Znam da rade besplatnu procenu, a to je nekada veoma važno za vlasnike jer mogu da dobiju tačne podatke o ceni koštanja selidbe.


Dodajte komentar

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

Skladištenje nameštaja

Skladištenje nameštaja

Bez stresa i uz finansijsku uštedu preselite se sa decom uz popust od čak 30%!

Bez stresa i uz finansijsku uštedu preselite se sa decom uz popust od čak 30%!

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.