Prevoz nameštaj Ikea BeogradIkea je već nekoliko godina u Srbiji i Beogradu. Mada ne tako blizu kao neki drugi tržni centri. I onda po starom srpskom običaju odete do Ikee, kupite spavaću sobu, dečju sobu i taman kada je platite ono grom iz vedra neba.

Dostava nije odmah nego tek za … Pa zavisi kako se uklapate u raspored dostave, odnosno koji su rokovi dostave za vaš grad ili jednostavno ne ide to tako. Kupite nešto i odmah se vozi roba tamo gde želite. 

Ako je u pitanju dostava kupljene robe u Beogradu onda to može da čeka i sedam dana. Cvrc. A vi kupili krevet, stočić, orman, opremili dečju sobu, spavaću sobu, kupatilo.  


Šta da radite ako vam datum dostave ne odgovara?


Jednostavno je. Agencija za selidbe Milošević iz Beograda je tu I čeka vaš poziv. Vaš stan ili kuća, odnosno oni koji želite da obradujete kupovinom u Ikei nemaju strpljenja. Znate vi to. Možete da birate. Vaš kupljeni nameštaj možete da prevezete koristeći usluge kombi prevoza ili da odaberete kamionski prevoz stvari.

Sve zavisi od vaše kupovine I gabarita kupljenih stvari. Ali, ne morate da čekate dostavu. Da. Platićete malo više ali ionako ste kupili ne tako jeftine i gabaritne stvari u Ikei. Dodatno plaćanje agenciji za selidbe ne premašuje značajno budžet za kupovinu u Ikei.


Kako da obavite prevoz stvari, nameštaja iz Ikee do vašeg mesta stanovanja?


Najlakši način je da kontaktirate agenciju za sedlidbe i dogovorite se za sve detalje oko  usluge za prevoz nameštaja od Ikee do željenog odredišta.

Koje je vreme odgovora odnosno prevoza agencije za selidbe Milošević?

Šta god da kupite, pozovite nas I sve ćemo realizovati za manje od 24h. U tom roku će biti izvršena dostava nameštaja na željenu adresu u Beogradu. Važi I za Srbiju ali neophodno je specificirati sve potrebne detalje za dostavu.


Zašto agencija selidbe Milošević iz Beograda?


Zato što nismo ni najveća niti najbrojnija radnicima agencija, ali zato što radimo korektno i profesionalno. Cena naše usluge je više nego konkurentna u Beogradu. Napravićemo najbolji plan z adostavu i ulepšati vam doživljaj kupovine. Bez čekanja odnosno sa minimalnim čekanjem.

Poštujemo rokove dostave i stvari će neoštećene biti prevežene kombijem ili kamionom na adresu dostave.


Još razloga za nas
 

Radnici su iskusni, vrhunski obučeni. Vozila su gabaritna. Posedujemo sav potrebni mateirjal za učvršćivanje tereta. I što je jako važno znamo kako se to radi. Decenije iskustva su ostavile traga.

Dostupni smo i kod nas je besplatna procena za prevoz stvari odnosno nameštaja koje kupite u Ikei ali i ne samo u ovom prodajnom objektu.
 

Kombi prevoz ili kamionski prevoz


Zavisi šta kupite od nameštaaj ili drugih stvari I zavisi šta vi želite da angažujete od vozila. Vršimo dostavu na celoj  teritoriji celog Beograda, po potrebi i u druge gradove Srbije. Za veće komade nameštaja kamionski prevoz je logičniji izbor. Kombi prevoz stvari je praktičniji ako su u pitanji manji komadi nameštaja. 


Lako je


Obavestili smo, informisali vas da ne mora kupovina u Ikei biti spora, sa čekanjem na dostavu. Nameštaj može biti u roku od 24h u vašem objektu, stanu ili kući! Pozovite nas i obradujte svoje voljene bez čekanja na dostavu iz prodjanog objekta Ikea.

Čekamo Vaš poziv!

 

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

 

komentara: 5
 • Komentari
  Srecko
  28/Sep/2020 10:14:30

  Koliko puta nam se zurilo da kad nesta kupimo i treba da ugradimo u kuci ili stanu a moramo da cekamo slobodan termin da nam robu isporuce.Srecom tu su agencije za selidbe i prevoz robe.

 • Komentari
  Jeca
  26/Sep/2020 18:41:42

  Do sada sam kod njih kupovala samo sitne stvari, koje mogu da smestim u auto. Ali dobro je da se neko setio ovoga, jer sam čula da su se neki baš načekali, a nije svejedno kad nešto platite pa čekate i po mesec dana. Bravo Miloševići, svaka čast za ideju!

 • Komentari
  Nadja
  26/Sep/2020 15:52:16

  Nestrpljiva sam po prirodi i kada cujem to "rok isporuke 14 dana" kosa mi se dize na glavi. Ja bih sve odmah i sada. Pogotovo sto taj rok isporuke cesto bude prekoracen, zato je ovo sa kombi prevozom odlicna ideja, tako cu odsad i raditi.

 • Komentari
  kolja
  26/Sep/2020 12:33:42

  Ne znama ali iz mog izbegavajte isporuku "Ikea Srbija". Rok za isporuku decije sobe je bio 14. dana a onda se to prolongiralo pa oduzilo. I najgore sto se nisu javljali. ako imate sredstava ako vec kupite neki namestaj u Ikei angazujte agenciju za selidbe i stvar re[ena bez nerviranja.

 • Komentari
  Nenad
  26/Sep/2020 12:21:41

  Odlično razmišljanje, ova usluga je potrebna ali mislim da ukoliko se doda i montaža biće još traženija


Dodajte komentar

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.