Selidbe Milošević / Selidbe Ex Yu

Selidba u bivše jugoslovenske republike

Region Balkana, i malo zapadnije od njega, je veoma dinamično okruženje za život i rad, a međunarodne selidbe iz jedne zemlje u drugu su postale sasvim uobičajena pojava i to najčešće iz ekonomskih razloga. Uspešnije države i gradovi u okruženju, postaju sve popularnija mesta za život, a promena mesta stanovanja i rada je kontinualan proces.

Selidbe Ex Yu

Kako nastaju međunarodne selidbe?

Selidbe iz države u drugu državu su posledica:

  • potreba za poslom - ekonomske migracije
  • stručnog usavršavanja
  • studiranja
  • boljih uslova života

One su pogotovo aktuelne na prostorima Balkana, uzimajući u obzir ogromna migratorna kretranja prouzokovana ratovima u bliskom periodu.

Ipak, dominantno mesto u međunarodnim selidbama otpada na ekonomske migrante.

Najpopularniji gradovi u regionu za život i posao su: Beograd, Zagreb, Ljubljana, Podgorica, Skoplje, Sarajevo, ali i mnogi drugi gradovi u okruženju koji su dovoljni razvijeni i imaju potrebe za novom radnom snagom. Razvoj infrastrukture, privrede uopšte, je učinio i mnoga manja mesta veoma atraktivnim za život. Kada se odlučite za preseljenje, u cilju smanjenja troškova selidbe, logično je da kontaktirate firmu koja ima iskustva u međunarodnim selidbama i da zajedno sa njom specificirate sve detalje oko promene mesta boravka ili rada.

Kako se preseliti u drugu državu?

Ne ulazeći u razloge selidbu u neku ex yu republiku, želimo da vas upoznamo sa procedurama i ostalim potrebnim elementima koja je potrebno da znate kako bi uopšte preseljneje bilo moguće. Dakle, pre početka selidbe potrebno je da se uradi:

  • procena količine stvari za selidbu,
  • prikupljanje neophodne dokumentacije i odgovarajučih dozvola,
  • obezbedi montaža i demontaže gabaritnog nameštaja i stvari,
  • zaštite stvari i nameštaj adekvatnim pakovanjem,
  • rezervišu prevozna sredstva (kamion ili kombi prevoz),
  • definiše transport u suprotnom pravcu – ukoliko je potrebno.

Uzimajući u obzir puno nepoznanica za one koji nemaju iskustva, pogotovo u prikupljanju neophodne dokumentacije, naša preporuka je da angažujete agenciju sa iskustvom za međunarodne selidbe. Agencija Milošević je jedna od firmi koje će vas preseliti u neku od Ex Yu republika, po veoma konkurenntim cenama.

Selidbe u regionu

Kao i u lokalu i selidba u neku zemlju regiona se može realizovati sa manjim ili većim učešćeme firme za selidbe. ako se radi selidba ključ u ruke, najveći deo posal oko preselenja reačlizuje firma.

Naši ljudi će stručno demontirati, raspakovati i zaštititi Vaš nameštaj, a vaše stvari biće zapakovane u obeleženim kutijama koje se precizno obeležavaju.
Mi imamo rešenje za vaš višak nameštaja.

Koliko košta međunarodna selidba?

Kao i svaka selidba i cena koštanja međunarodne selidbe zavisi od niza faktora. Ko i na koji način prikuplja potrebnu dokumentaciju, ko i na koji način vrši pripremu stvari za prevoz, odnosno obezbeđuje sredstva i radnike za tu namenu, kojom vrstom prevoznog sredstva se vrši selidba.

Naša agecnija će vam uraditi besplatnu procenu međunarodne selidbe.
Takođe, naši iskusni i obučeni radnici su vaša garancija da će ovaj posao biti realizovan onako kako ste i vi želeli, u najkraćem mogučem roku i po povoljnoj ceni.

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

Skladištenje nameštaja

Skladištenje nameštaja

Bez stresa i uz finansijsku uštedu preselite se sa decom uz popust od čak 30%!

Bez stresa i uz finansijsku uštedu preselite se sa decom uz popust od čak 30%!

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.