Selidbe Milošević / Selidbe Novi Beograd

Selidbe Novi Beograd

Izabrali ste da se preselite na teritoriju opštine Novi Beograd okruženu dvema rekama (Sava i Dunav), blizu aerodroma, autoputa i širokih bulevara. Opštinu koja je izgradnjom poslovnih objekata i tržnih centara doživela renesansu i od spavaone postala idealno mesto za život. Naša agencija za selidbe Milošević odlično poznaje sve delove opštine Novi Beograd i njihove karakteristike, tako da iskustvom možemo veoma jednostavnom učiniti vašu selidbu.

Selidbe Novi Beograd mapa

Opština Novi Beograd

Selidbe za Beograd, ili iz Beograda su svakodnevna pojava. Novobeogradksa opština je postala jedna od veoma atraktivnih destinacija za život i rad.

Opština Novi Beograd može se pohvaliti sa oko 300 000 stanovnika, preko 200 solitera i 91 000 stanova. Komfor života dodatno povećavaju:

  • blizina vrtića
  • škola
  • zdravstvenih ustanova
  • prisustvo zelenih površina
  • biciklističkih staza koje celu opštinu stavljaju u nivo funkcionalnosti jednog kondominijuma otvorenog tipa.

I dok jedni biraju Bežanijsku kosu zbog mogućnosti života u kućama, neki nikada nisu izašli iz blokova. Novi stanovnici ove opštine rado biraju potez oko opštine Novi Beograd, hotela ‘’Jugoslavija’ i ‘’Hyatt’’ ili Beogradske arene. Svaka lokacija na Novom Beogradu, zbog sebi nečeg svojstvenog, je izuzetno atraktivna.

I svakako ne smemo zaboraviti da posebno pomenemo najveći Univerzitetski grad na Balkanu smešten baš na Novom Beogradu gde je naša agencija za selidbe imala bezbroj iskustava sa studentima i njihovom selidbom knjiga.

Selidbe na Novi Beograd

Ukoliko se selite na novi Beograd iz nekog drugog dela grada, naši praktični saveti, će vam sigurno biti od pomoći. A svim onim koji samo menjaju lokaciju u okviru Novog Beograda svakako će osvežiti sećanja vezana za pojedinosti na koje treba obratiti pažnju. Pa da krenom po redu.

Početni, veoma bitan, savet za sve koji se sele je da u toku pripreme za selidbu, kada se suoče sa činjenicom koliko stvari imaju, a da toga nisu bili ni svesni, ne pokušavaju da deo stvari sami sele jer je to siguran put do selidbe koju ćete po količini stresa dugo pamtiti. Najlakše i iz iskustva najpraktičnije je da, ukoliko sami pakujete stvari, kontaktirate našu agenciju kako bi vam dostavili kutije i ostalu ambalažu za pakovanje gde ćete smestiti sve stvari. Naša agencija će u zavisnosti od količine stvari se opredeliti za selidbu kombi vozilom ili kamionom, a spakovane stvari će lako prebaciti na novu lokaciju. Cena selidbe neće biti značajno uvećana i sigurno će biti daleko niža od sume novca potrošene za gorivo i izgubljenog vremena.

Kako se preseliti na Novi Beograd?

Selidba na Novom Beogradu nije praćena problemima karakterističnim za većinu ostalih delova grada Beograda kao što su uske ulice, otežan prolaz ulicama ili onemogućen prilaz zgradi. Ovu opštinu odlikuju:

  • široki bulevari
  • dostupne zgrade
  • dostupna parking mesta ispred samog ulaza u zgradu

Onda je logično da je savet broj jedan da se rezerviše, odnosno zauzme parking mesto što bliže samom ulazu tako što ćete parkirati vaše vozilo ili vozilo prijatelja, rođaka. Na taj način ste obezbedili prilaz zgradi, što će olakšati sam proces selidbe. Tako ćete omogućiti našoj agenciji za selidbe brz i efikasan posao što je u obostranom interesu.

Korisni saveti

Obavezno kontaktirajte predsednika kućnog saveta nove zgrade.
On bi trebao da vam obezbedi korišćenje teretnog lifta koji postoji u velikom broju zgrada na Novom Beogradu. Osim toga, od prvog čoveka zgrade možete dobiti informacije bitne za selidbu poput toga kada je u zgradi najmanja fluktuacija stanara kako nas tokom samog procesa selidbe ne bi preterano ometali.

Slobodno možemo konstatovati da je živeti na Novom Beogradu sada stvar prestiža, pa ako je već tako onda ‘’Dobro došli’’, a vaše preseljenje će naša agencija za selidbe Milošević uraditi profesionalno i uz vaše minimalno angažovanje. Pozovite nas i zakažite selidbu na Novi Beograd.

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.