Pakovanje za selidbu


Kada su u pitanju selidbe, pravilno zapakovane stvari su više od pola obavljenog posla. Takođe možemo reći da je to možda i glavni deo posla. Jer dobro spakovane stvari su zaštićene i bezbedne prilikom transporta i istovremeno je njima lakše upravljati tokom čitavog ovog procesa.

Bilo da se radi o pakovanju stvari za selidbu vašeg doma ili poslovnog prostora - stojimo vam na usluzi.

Pakovanje za selidbu je najdugotrajniji i najteži deo posla, sa tim će se složiti svi oni koji su se ikada selili. Stoga, mi vam nudimo i ovu uslugu. Posedujemo kvalitetan materijal i opremu za pakovanje svih vaših stvari, uključujući i nameštaj, belu tehniku, osetljive stvari, antikvitete, slike, muzičke instrumente i dr.


Pakovanje posudja

Nije dobro da vaše posuđe nabacate u kesu ili kutiju. Svaki komad posuđa treba da umotate, pažljivo a zatim više delova umotate u jedan papir za pakovanje, kao zavežljaj. Kada smeštste posuđe u kutije činite to pažljivo i položite ga uvek na stranu. Nemojte štedeti na papiru za pakovanje između delova posuđa u kutiji.


Pakovanje posudja
 

Selidbe Milošević ima obučene, iskusne, odgovorne i strpljive radnike koji i ovaj deo posla mogu da urade umesto vas. Potrebno je samo da nas pozovete da se dogovorimo. 


Oprema za pakovanje

Oprema za pakovanje za selidbu koju koristimo odlikuje se kvalitetom, dugotrajnošću i garantuje bezbednost transporta vaše imovine.

Kutije za pakovanjeKutije, trake i folije omogućavaju da sve vaše stvari bezbedno zapakujemo i time zaštitimo prilikom transporta.

Naš tim profesionalaca je posebno obučen za to da ovom poslu pristupi sistematično, brzo i efikasno.

Jer, kao što se kaže, bez alata nema zanata i da bi se ovaj posao uradio kako treba neophodno je da se obezbede odgovarajuća sredstva.

Naša firma će vam preložiti adekvatna sredstva za pakovanje i zajedno sa vama obezbediti stvari od rizika oštećenja u bilo kojoj fazi selidbe.


Pakovanje stvari

 • Sitnije stvari pakujemo u odgovarajuće kartonske kutije koje zatim fiksiramo samolepljivom trakom.

  Obeležavanje kartonskih kutija
   
 • Pakovanje nameštaja obavljamo uz pomoć tzv. streč folije, koja je odlična u ovom slučaju, budući da štiti nameštaj od prašine i drugih spoljašnjih uslova. 
  Streč folija
 • Osetljivije predmete štitimo uz pomoć ''puc-puc'' folije, koja je neprevaziđena u pružanju sigurnosti za ove stvari. 
  Puc-puc folija
 • Tu je i stiropor kao vid dodatne zaštite za sve vaše stvari.
  Stiropor za selidbu


Pakovanje umetničkih slika

Svakako ne želite da rizikujete da se vredna umetnička dela oštete pri prevozu, utovaru ili istovaru. Umetničke slike naslikane uljanim bojama zahtevaju posebnu proceduru i tehinku prilikom pripreme za selidbu. 


I na kraju ...

Ukoliko nas unajmite za uslugu pakovanja za selidbe, uštedećete sebi vreme i napore. Izbeći ćete nepotrebno nerviranje, izgubljeno vreme i brigu da li će sve proteći kako treba.

Kontaktirajte nas na telefona 065/4444 675 ili putem kontakt formulara i mi ćemo vas spakovati za selidbu!

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

 


Dodajte komentar

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.