Selidbe Milošević / Selidbe Bosna

Selidbe Bosna i Hercegovina

Selidbe Bosna i Hercegovina znači preselenje u BiH ili iz nje. Zastupljenije su selidbe iz Bosne u Srbiju, ili u neku drugu državu, ali ima i obratnih primera. Ljudi se sele iz raznoraznih razloga, poslovnih, privatnih, ljubavnih, itd, itd, ali važno je podvući da se sa ljudima sele i njihove stvari. To važi kako za lokalne selidbe, u istom gradu, ili iz jednog grada u drugi, tako i za međunarodne selidbe.

Selidbe Bosna

Međunarodne selidbe u BiH

Razlika između međunarodnih i lokalnih selidba je to što se selidbe preko granica moraju pažljivo pripremiti, dobro isplanirati i organizovati nekoliko dana ranije.

  • U suštini, ovo je preseljenje kao i svako drugo, sa tom razlikom, što selidba u Bosnu zahteva ozbiljniju pripremu zbog administrativnih poteškoća, pošto sređivanje dokumentacije i administrativne procedure traju veoma dugo i znaju da budu zamorne.
  • Prekogranični transport robe uključuje i dodatni posao sređivanja carinske dokumentacije, plaćanja taksi i troškova.
  • Za selidbe u ili iz Bosne potrebno je svaku upakovanu kutiju ili komad nameštaja obeležiti odgovarajućim oznakama koje će se redom unositi u spisak stvari.
  • Kartonske kutije za selidbu nakon zatvaranja moraju biti vidljivo obeležene brojem. Broj se mora poklapati sa brojem u spisku stvari.
  • Ovo se odnosi i na sitnije stvari kao što su garderoba, posuđe, kuhinjski aparati i ostalo.

Kako ne bi gubili vreme i živce na sve ove stvari, najbolje je angažovati profesionalnu agenciju za selidbe a naša firma Selidbe Milošević je u samom vrhu agencija kod nas.

Prednosti angažovanje naše agencije

  • Naša agencija će poslati svog čoveka da izvrši procenu potrebnog vremena, načina prevoza, i isplanirati rutu selidbe sve u zavisnosti od destinacije, količine i vrste stvari koji se sele. Ova procena se ne naplaćuje.
  • Naša uigrana ekipa vrlo brzo će sortirati, spakovati i montirati/demontirati vaše stvari, umešno natovariti nameštaj i druge kabaste stvari.
  • Naši službenici poznaju pogranične propise, carinske procedure, koje papire treba spremiti, i kako i gde najbrži preći granicu.
  • Naši vozači su iskusni i dobro znaju teren, tako da nema šanse da vaše stvari zalutaju i ne stignu na odredište. Naša vozila su savremena, uvek čista i ispravna, pogodna za transport svih vrsta tereta.

O Bosni

Ono čime se Bosna i Hercegovina posebno odvaja u odnosu na druge zemlje iz regiona je poseban mentalitet, gostoljubivost i ljubaznost naroda, prelepi planinski pejzaži, bistre reke, predivna priroda.

Glavni grad je Sarajevo, ostali veći gradovi su Tuzla, Bijeljina, Zenica, Mostar, Banja Luka, Doboj, Travnik, Trebinje, Bileća... Naša agencija je spremna da organizuje selidbu u svakom ovom gradu.

Glavna teškoća zemlje je njen veoma izražen planinski karakter i teška neprohodnost, što je znatno doprinelo sporom razvoju saobraćaja u zemlji. Ukupna dužina puteva 21 846 km, od kojih 11 425 km sa čvrstom podlogom (betonski, asfaltni), ostali su makadamski putevi. Dužina autoputeva je neznatna i iznosi svega 30-40 km. Putevi su građeni pre više od 5 - 6 decenija i već su zastareni, sa dosta krivina i tunela, loše održavani, tako da je asphalt lošeg karaktera i pun rupa. Sve to treba da se ima u vidu kada se bira vozilo koje će da izvede selidba u BiH.

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.