Pakovanje za selidbu

U današnje vreme živi se brzo, sa veoma malo slobodnog vremena, a kada dođe vreme za selidbu dobijate glavobolju. Najduži i najdosadniji posao u procesu selidbe je priprema ili pakovanje za selidbu.

Pakovanje za selidbu

Naša agencija izašla je u susret klijentima i u širok asortiman usluga dodala uslugu pakovanje za selidbu. Za pakovanje stvari najbitnije je posedovati određene materijale za pakovanje (streč folija, pucketava folija, rebrasti karton, kutije za selidbu, selotejp trake).

Osim materijala potrebno je dosta veštine za pakovanje, pa je zato najbolje ne rizikovati i prepustiti pakovanje profesionalcima.
Pakovanje za selidbu se sastoji iz dva dela:

  • pakovanje stvari u kutije,
  • zaštita i uvijanje nameštaja.
Pakovanje za selidbu kamion

Ako pakujete u sopstvenoj režiji obavezno pročitajte

  • Prilikom pakovanja u kutije najbitnije je dobro sklopiti i zalepiti kartonsku kutiju da se nebi otvorila prilikom nošenja.
  • Druga stvar na koju treba obratiti pažnju je pakovanje lomljivih stvari (čaše, servisi za ručavanje, stakleni ili keramički predmeti,itd).
  • Teže stvari poput knjiga je poželjno pakovati u manje kutije, a u veće kutije pakovati lakše stvari kao što je garderoba i slično.
  • Na svim kutijama je potrebno napisati sadržaj kutije ili bar napisati naziv prostorije u kojoj će se raspakivati stvari, npr: knjige dnevna soba, stara lampa podrum i slično, ovim objašnjavamo radnicima za selidbe gde želimo da nam određenu kutiju donesu i time sebi olakšavamo raspakivanje.
  • Izbegavajte pakovanje stvari u male kese iz prodavnice jer time radnicima otežavate posao. Spakujte više tih manjih kesa u najlonski džak.
  • Nameštaj uvijajte streč folijom, nikako tankom folijom koja se najčešće koristi za zaštitu nameštaja prilikom krečenja.

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tkestovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.