Selidbe Milošević / Selidbe Čukarica

Selidbe Čukarica

Selidbe u Čukarici su relativno česte. Zašto? Zato što je ova opština jedna od najboljih mesta za život u Beogradu.

 Čukarica

Današnja administrativna organizacija opštine Čukarica

Opština Čukarica svoje ime je dobila po Čukar česmi i Čukarevoj mehani koji su se nalazile negde oko Ade Ciganlije. Radi se o staroj opštini, dugo je bila odvojena od grada i pripadala opštini Žarkovo, ali od 1911. godine ona je samostalna opština. Na području opštine postoje gradska i prigradska naselja.

Gradska naselja su: Ada Ciganlija, Banovo Brdo, Bele Vode, Cerak I i Cerak II, Cerak Vinogradi, Čukarička Padina, Golf naselje, Julino Brdo, Makiš, Novi Železnik, Orlovača, Sunčana Padina, Žarkovo, Železnik.

Ima i nekoliko prigradskih naselja: Rušanj, Ostružnica, Sremčica, Umka, Velika Moštanica, Pećani Rucka.

Opština Čukarivca je prostrana. Ipak, ma u kom delu grada da ste, naša agencija nudi usluge selidbe iz jednog dela opštine u drugi, ili u drugu opštinu na teritoriji Beograda, ili u neki drugi grad u Srbiji. Poslednjih nekoliko godina je izgrađeno dosta stambenih prostora na ovoj opštini.

Opština Čukarica

Danas na ovom području od 15 650 ha živi više od 200.000 stanovnika i ovaj broj stalno raste. Šta je to što privlači ljude da se doseljavaju ovde? Pa, za početak, na području ove opštine se nalazi Košutnjak, park šuma u sred gradskog asfalta. To je Beogradski „Central Park“ ili Beogradska „Bulonjska šuma“. Ovde se šeta, vozi bicikl igra futbal, jašu konji, džogira i voze kvadovi.

Na samo 2 kilometra od Košutnjaka nalazi se Ada Ciglanlija. Da li ima potrebe trošiti reči na „Beogradsko More“? Tu se leti sliva reka ljudi iz svih delova grada, zar nije bolje živeti tako blizu, kao na primer u biseru beogradskog urbanizma - naselju Banovo Brdo, da ne bi se moralo gubiti vreme u dolasku i odlasku. Preko novog mosta – Mosta na Adi, koji je sam po sebi atrakcija i ponos našeg građevinarstva, može se do Novog Beograda stići za nekoliko minuta. A posle kroz novobeogradske bulevare i šumu semafora, svako sa svojom srećom. Tu negde je i Hipodrom, pa ako imate lep šešir, pojavite se u nedelju.

Da pogledamo neke brojke koje odslikavaju ovu vrlo dinamičnu opštinu:
Parkovi i zelene površine u m2

  • Ukupno: 1.966.011
  • Skverovi: 5243
  • Saobraćajnice: 71.906
  • Stambena naselja: 1.244.786
  • Ostale zelene površine: 163.984
  • Delimično uređene površine: 244.852
  • Ada Ciganlija - zelene površine: 1.210.021

Koji deo u Beogradu ima ovoliko zelenih površina?

Selidbe Čukarica

Radi se o veoma urbanizovanom opštinom, sa dobro razvijenom infrastrukturom, planski građenim objektima. Saobraćajna rešenja na Čukarici su odlična i jednostavna, nema previše gubljenja vremena u špicevima, ali slaba tačka, svojevrsna Ahilova peta ovg dela grada, je parking prostor. Njega nema dovoljno, dosta se parkira na trotoarima, na ulazima, na travnatim površinama.

To na neki način predstavlja problem pri selidbi, treba puno veštine i sreće doći ispred zgrade, treba zaobilaziti parkirane automobile, nekada je potrebno nositi stvari malo dalje, pošto kamion za selidbu ne može da priđe. To je samo jedan od razloga da se selidba prepusti profesionalcima i agencijama za selidbe, čije je iskustvo neprocenljivo u ovakvim situacijama. Oni su navikli na ovakve teškoće i znaju kako da ih savladaju. Njihovim angažovanjem štedite sebi vreme i živce, pustite ljude da rade svoj posao, a vi možete do Ade na kafu, i uživanja u zalasku sunca.

Agencija Milošević nudi kompletnu uslugu selidbe na Čukarici, po jeftinim cenama. Bilo da je u pitanu kamionski ili prevoz kombijem, pozovite nas i realizovaćemo preseljaj na najefikasniji način.

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.