KUTIJE ZA SELIDBU | PAKOVANJE ZA SELIDBU

Kutije za selidbu

Kada se selite saznate koliko zaista stvari imate, i onda su kartonske kutije jedno od najpraktičnijih rešenja za njihovo pakovanje.

Kutije za selidbu 2

O čemu treba voditi računa prilikom planiranja selidbe? Potrebno je da sagledate količinu stvari koju treba da zapakujete, pa samim tim i da dimenzionišete potreban broj kutija za selidbe. Mnogi od nas su nedeljam pre preselenja rezervisali iste kod svojih prodavaca u malim prodavnicama, ili super marketima. Međutim, često ni to nije dovoljno.

Plan B zahteva da ih nabavite na druge načine. Danas se one mogu kupiti, naručiti putem web sajtova.

Takođe, ako ste angažovali agenciju za selidbe, ona vam može obezbediti potreban broj i kvalitet kutija, a da se cena koriguje za cenu materijala.

Agencija Milošević će vam po veoma povoljnim cenama obezbediti sav potreban pomoćni materijal za pakovanje stvari.
Nisu sve kutije iste, niti jednakog kvaliteta, niti jednake nosivosti. Za kvalitetnije stvari planiraju se petoslojne kutije, a ostale atvari mogu da se koriste i troslojne kutije.

Kutije za selidbu

Kako se pravilno koriste kutije?

Prilikom njihovog korišćenja, treba znati da one nemaju neograničenu nosivost. Naša preporuka je da:

  • ako sami pakujete stvari, upakovana roba ne bi trebalo da prelazi u težini vrednost koja je maksimalno preporučena i koja je vidljiva na kutiji.
  • kako se stvari ne bi oštećivale prilikom nošenja, odnosno utovara i istovara, nepopunjen prostor možete popuni laganim materijalom. Tu spadaju stiropor, pucketave folije, razni sundjeri, pa u krajnjem i zgužvani papir ili neki sličan materijal može zavišiti posao.

Kutije se jednostavno skalpaju uz korišenje selotejp traka, pri čemu se prepeoručuju one čija je minimalna širina 48mm. Lepljive trake nisu skupe, pa u zavisnosti od težini kutije sa stvarima, obmotajte je više puta poprečno i uzdužno, posebno po spojevima.

Jedan veliki trik se sprema: OBELEŽITE SVAKU KUTIJU!

Napišite šta se nalazi u svakoj od njih jer ćete na taj način sebi uštedeti silno vreme prilikom rapsakivanja. Takođe, poželjno je i da radnici ili ko vam već seli, prepoznaju koja je gornja strana kutije.

Ovi mali saveti mogu da vam sačuvaju vaše stvari bez obzira koliko su vredne, jer čim ih ne bacate one vam nešto znače u životu.

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.