Selidbe Milošević / Kombi prevoz

Kombi prevoz

Kombi prevoz je usluga u kojoj klijent angažuje kombi vozilo sa vozačem za prevoz stvari, a utovar i istovar se vrši viljuškarom ili ručno u režiji klijenta.

Kombi prevoz

Zašto kombi prevoz?

Ova usluga je sve popularnija među našim klijentima, verovatno zbog finansijskih razloga zato što je ovo najjeftinija usluga sa angažovanjem teretnog vozila. Ima mnogo situacija u kojima je kombi prevoz idealan izbor, a mi ćemo navesti neke od tih situacija:

  • prevoz nameštaja
  • prevoz robe
  • male selidbe
  • prevoz manjih količina građevinskog materijala
  • veće selidbe (ne postojanje parkinga za kamion)

Naša kombi vozila su obložena i dodatno tapacirana mekim materijalom što je veoma pogodno za prevoz nameštaja, smanjuje mogućnost oštećenja.

Sva naša vozila poseduju opremu za pričvršćivanje (vezivanje) i sigurniji transport vaših stvari.
Naši vozači su iskusni i posavetovaće vas prilikom pakovanja stvari u vozilu.

Selidbe po meri

Agencija Milošević nudi uslugu prevoza kombijem na sledeće načine:

  • Pripremu, pakovanje, utovar i istovar stvari realizuje vlasnik, odnosno onaj ko se seli. Naša obaveza je da se u predviđeno vreme, pojavimo sa vozilom na dogovorenoj adresi. Naši radnici će vam pomoći kako da se ceo ovaj proces obavi na što je moguće efikasniji način, kako se ne bi oštetile stvari ni u jednoj fazi procesa.
  • Kombi prevoz selidba od vrata do vrata. Dakle, vi pripremate i pakujete stvari, naši radnici vrše utovar, prevoz i istovar stvari.
  • Kombi prevoz selidba ključ u ruke. Naši radnici dobijaju ključeve od vašeg objekta, odnosono mogućnost da u vašem prisustvu pravilno zapakuju stvari i pripreme ih za utovar, odnosno prevoz. Posle prevoza robe, na adresi gde se selite, mi ćemo obaviti istovar, prenos stvari do u nove prostorije i po potrebi montažu nameštaja.

Cena kombi prevoza po kilometru

Krajnje korinike kombi prevoza najčešće zanima cena kombi prevoza. Ona se formira u funkciji od potrebne kilometraže.


U zavisnosti od potreba i dogovra, naša firma može da realizuje demontažu nameštaja, pakovanje i/ili zaštićivanje stvari.

Cena selidbe kombijem nije fiksna. Ona je promenljiva i zavisi od niza faktora, kao što su: spratnost, postojanje lifta, kompleksnost posla, pristupačnost objektu, broj potrebnih radnika itd.

Kombi vozila se u većini slučajeva korsite kod nešto manjih selidbi, ali se pravilnim pakovanjem u naša vozila mogu spakovati stvari nekog manjeg stana.

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.