Skladištenje nameštaja


Potreban vam je adekvatan i dobro obezbeđen prostor za skladištenje nameštaja? Stojimo vam na raspolaganju 24 časa 7 dana nedeljno!

Skladištenje nameštaja je nešto što vam kao agencija za selidbe takođe nudimo - budući da znamo da u eri selidbi potreba za ovom uslugom sve više raste. U slučaju da morate da se preselite, imate odrđen rok - ali nemate prostora gde biste držali svoj nameštaj - mi ćemo se sa zadovoljstvom pobrinuti za njega!

Znamo da briga oko nameštaja tokom selidbe može poprilično da vas zamori i optereti, tako da smo mislili i o tome. Savetujemo vam da se obratite profesionalcima!

Naš magacin zadovoljava kapacitete za skladištenje i velikog broja krupnijih komada nameštaja - tako da ne morate da brinete u slučaju dugoročnog skladištenja ili ako imate mnogo nameštaja za skladištenje. Ne morate da brinete ni o bezbednosti i sigurnosti svog inventara - budući da je čitav naš magacinski prostor i više nego dobro obezbeđen i osiguran.

Ako ste odlučili da skladištite svoj nameštaj u našem magacinu, sigurno razmišljate i o prevozu istog. Mi ćemo vam obezbediti utovar, prevoz i istovar nameštaja! Čitav ovaj proces može biti daleko lakši i zahtevati manje vremena od vašeg ličnog angažovanja.

Savetujemo vam da osigurate da vaš nameštaj bude potpuno čist pre skladištenja, budući da bilo kakva vlaga ili buđ mogu samo da se pogoršaju stajanjem. Neophodno je da nameštaj bude potpuno suv i očišćen, kako bi se održao u dobrom stanju za vašu novu odrednicu.

Koristite toplu vodu i sapunicu za čišćenje drvenog nameštaja i (kada je suv) koristite vosak kako biste ga održali u dobrom stanju. Očistite tkanine i štof adekvatnim sredstvom i pobrinite se da se potpuno osuši pre skladištenja. Takođe se savetuje da ispolirate metalne delove nameštaja da biste kasnije smanjili efekat oksidacije.

Veliki predmeti poput madraca i sofe trebalo bi da se skladište vertikalno i da se drže na krajevima magacina za skladištenje nameštaja - kako bi se napravio prostor za šire ili teže stvari. Slično tome, skladištenje umetnina i ogledala vertikalno može da spreči da se vremenom oštete.

Skladištenje nameštaja vam neće više zadavati muke - angažujte prave profesionalce u svom poslu i olakšajte sebi!

Kontaktirajte nas za više informacija.

 

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

 


Dodajte komentar

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.