SELIDBA NA NOVI BEOGRAD


Novi Beograd je poslovni centar Beograda. Zahvaljujući urbanističkom pristupu njegovom planiranju i izgradnji, danas je omiljeni deo Beograda, kako za poslovne aktivnosti tako i za običan život. I to ne od juče. Selidba na Novi Beograd je prilika za novi početka u veoma optimističnom i urbanističkom delu grada.


Novi Beograd je moderan i veoma urbanizovan deo grada. Leži između Save i Dunava, okružen prelepim šetalištima, a za one koji preferiraju šetnje i romantiku, predviđene su klupise sa maštovitim pogledom na reku. Razvija se fantastičnim tempom. Podeljen je u blokove sa visokim višespratnicama, ali i sa mnjim zgradama za one sa dubljim džepom.  

 

Selidbe Novi Beograd


Naša iskustva, ali i iskustva drugih agencija za selidbem ukazuju da su sve češće selidbe baš na terotoriju Novog Beograda. Ovaj deo grada, pre svega svojim položajem, infrastrukturom, logičnijim urabinističkim planovima, privlačei sve više investitora, kako za gradnju stambenog tako i poslovnog prostora.

 

Selidba Novi Beograd

 

Za razliku od centra grada, na Novi Beograd se mnogo jednostavnije preseliti, I to u skoro svim njegovim delovima. Pristup zgradama je dobar, liftovi uglavnom funkcionišu, jednostavno teško je naći usko grlo prilikom doseljavanja u ovaj kraj glavnog grada. Kamion kao sredstvo prevoza je sasvim uobičajena pojava, za razliku od centra grada, gde se mnogo češće koristi kombi prevoz.

 

Selidba Novi Beograd 3


Mnogo zgrade imaju i teretne liftove što je još jedna itekako bitna olakšavajuča okolnost.
Naravno, ponekad nedoslednost obeležavanja zgrada i objekata stvara poteškoće, ali iskusne agencije za selidbe, kao što je naša, će naći optimalnu trasu za prevoz i uštedeti vaše vreme i novac.
Iako se preseljenje na Novi Beograd čini jednostavnim, mi preporučujemo da ipak konsultujete specijalizovanu agenciju za selidbu. 

 

Umesto zaključka

 

Prilikom selidbe na Novi Beograd, iako on ima odlične saobraćajnice i prilično uređenu infrastrukturu, potrebno je da se urade blogovremene pripreme.

  • Kao i za svaki preseljaj, treba da se obezbedi pristup vozilu, kako sa mesta selidbe tako i kod objekta u koji se selite.
  • Provera ispravnosti liftova,
  • obaveštavanje komšija na prigodan način,
  • pakovanje stvari,
  • eventualno demontiranje većih komada nameštaja.

 

Dakle, od ovog posla se ne može pobeći. Olakšavajuća okolnost što će sam proces prevoza, utovara i istovara biti neuporedivo lakši nego u mnogim delovima u centru grada.

 

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

 


Dodajte komentar

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.