SELIDBA KANCELARIJE ILI POSLOVNOG PROSTORA


Selidba poslovnog prostora je veoma česta u velikim gradovima poput Beograda. I male i velike firme, kada se sele, imaju potrebu za angažovanjem agencije za selidbeSelidba poslovnih prostorija, kancelarije ili ofisa, je posao za obučene radnike, odnosno profesionalce. Nameštaj u ovim prostorijama nije jefitn, kao ni oprema, i treba biti pažljiv u svim fazama preseljenja. Na osoblju, tj. radnicima firme je da pravilno pripreme stvari za utovar i prevoz, ili da vas upute kako to da učinite na pravilan način. Ukoliko nemate iskustva, a imate skup poslovni nameštaj, sistem ključ u ruke je veoma efikasan da se obezbedite od oštećenja stvari. Pored toga, konsultacije sa nama su korisne jer ćete na taj način uštedeti, ali i obezbediti da sve faze u procesu preseljenja prođu efikasno i bez problema.

Nema velike proceduralne razlike kada se seli kancelarija, ili kada se sele stvari iz nekog stana ili kuće. Osnovne operacije se mogu svesti na sledeće:

 • Pakovanje stvari i njihovo zaštićivanje (demontaža nameštaja),
 • Utovar u prevozno sredstvo (kamion, kombi, pikup),
 • Prevoz ili selidba stvari do novih prostorija,
 • Istovar i/ili raspakovanje složenijih stvari (montaža nameštaja).

Ukoliko imate neke specijalne terete onda se oni prevoze na posoeban način i za njih se pravovremeno obezbeđuju sredstva zaštite kao i prevozna sredstva. Prednost treba dati onim firmama koje će vas rešiti nepotrebnih stvari bez posebnen nadoknade za to.
Kancelarije ili ofisi često imaju puno dokumenata složenih u fascikle. Pre prevoza potrebno je da se one pravilno upakuju u veće kutije i oblepe trakama ili streč folijama. Nekada su potrebne i posebne kutrije, sanduci, ali se većina ovakvih poslova može realizovati standardnim pakovanjima. Naravno, u funkciji od delatnosti nisu i iste stvari za prevoz. Takođe, nisu ni iste tehnike za pakovanje, utovar i istovar za računarsku opremu, kopir aparati i druge mašine čiji gabarit može veoma da varira. Naravno, vaša oprema može biti specifična i da zahteva posebne procedure prilikom selidbe.

Tada je poželjno da neko od vaših radnika bude prisutan i ako je potrebno pomogne našim radnicima prilikom pripreme ovih stvari za utovar.

Kroz praksu se ipak pokazalo da je sistem ključ u ruke jedno od najefikasnijih sistema za preseljenje ofisa. Na vama je da zakažete vreme i termin, klasifikujete i obeležite stvari, a na obučenim radnicima je da ih pripreme za pakovanje i odrade ostale operacije.

Selidba kancelarijeKao i svakom poslu, i selidbu firme treba pažljivo planirati, počev od prilaznih mesta za prakiranje vozila, obezbeđenje liftova, do istih elemenata i na novoj adresi firme. Pakovanje za selidbu je jedna od veoma osetljivih faza, i računajte da će vam biti potrebni psoebni mateirjalio za ovu namenu, kako bi ste izbegli rizike oštećenja stvari. 

Ukoliko imate mnogo računara, najbolje bi bilo zaposliti stručnjaka da ih lepo isključi i zapakuje, bez oštećenja i rizika od kvara žica, hardvera i ostalih bitnih delova kompjutera.

Agencija za selidbe Milošević je firma od poverenja i mi ćemo učiniti sve da vaš poslovni prostor bude što pre funkcionalan u novom prostoru.

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

 

komentara: 1
 • Komentari
  Preduzetnik
  29/Jan/2017 09:53:46

  Selidba ofisa mora da uključi i zaposlene. Kada smo selili moj ofis, svi radnici su morali da uredno spakuju svoje stvari i da ih obeleže! Nisu morali da potegnu, niti da nose, ali da pripreme i obeleže jesu. A ostalo je uradila agencija za selidbe što na kraju krajeva i jeste njen posao, da utovari, preveze i istovari stvari. I još sam se nervirao kada su moji radnici učestvovali u utovaru stvari, međutim shvatio sam da su na neki način uživali u tome, jer to nije bilo šlihtarski, već kao da su sami sebe selili.


Dodajte komentar

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.