SELIDBA ANTIKVITETA I SLIKAMorate da promenite adresu, a najviše što vas brine je kako da bezbedno preselite ankvitete koje posedujete na novu lokaciju? Nemate razloga za brigu, jer mi znamo kako da vaše jako vredne stvari potpuno bezbedno stignu na željenu adresu!

Ono što možemo da vam kažemo na samom početku, to je da će predmeti od velike, za vas često neprocenjive  vrednosti, na novu adresu stići u istom onakvom stanju kako smo ih i zatekli.

Selidbe ankviteta i slika jesu veoma zahtevne, ali ukoliko znate pravilne korake koji se tiču pakovanja i transporta ovakvih predmeta – sve će biti u redu. Jasno nam je da ankviteti predstavljaju nešto od velike važnosti za vas, i da su u većini slučajeva veoma krhki i skupi, stoga ćemo upravo tako i rukovati sa njima. Kada se govorimo o antikvarnim predmetima, svakako su to najčešće:

 • stilski nameštaj,
 • umetnička dela poput slika i skulptura,
 • različiti starinski i unikatni predmeti,
 • muzički instrumenti itd.

 

Kako se sele antikviteti?
 

Pored toga što su veoma vredni i skupi, naročito oni koji su i unikatni, oni su od veoma velikog značaja za osobu kojoj pripadaju. Iz navedenih razloga, selidbe ankviteta zahtevaju povećan stepen pažnje i obazrivosti, a o stručnosti da i ne govorimo. Upravo zato pažljivo i biramo ljude koji će raditi ovako osetljive selidbe, za koje garantujemo da su vrhunski profesionalci u svom poslu.

 

Selidba antikviteta 2
 

Ono što možemo da vam tvrdimo, to je da ćemo svaki predmet tretirati sa najvećom mogućom pažnjom. Pakovanje, zaštita i transport ankviteta moraju biti na potrebnom nivou, kako bi se izbegla njihova eventualna oštećenja. Pre nego što pristupimo pakovanju i transportu stvari, mi ćemo najpre pogledati koji su to predmeti i na koji način možemo najbolje da ih zaštitimo. Cilj nam je da steknemo vaše poverenje, budući da se ovakve dragocenosti ne daju svakome u ruke. Posebno ističemo naše poznavanje saobraćajnica, koje su za selidbe Beograd od krucijalne važnosti kako bi posao protekao bez problema.

Materijali za pakovanje i zaštitu vrednih predmeta su vrhunskog kvaliteta i garantuju pouzdanost svoje namene. Pažljivo ćemo napraviti plan pristupa i tretiranja svakog pojedinačnog predmeta, budući da različiti predmeti (od različih materijala) zahtevaju različitu opremu i vid rukovanja. Jasno je da lako lomljive i predmete od osetljivih materijala treba dobro upakovati i zaštititi, vodeći računa da se ni na koji način ne mogu oštetiti ili razbiti.

Selidba antikviteta


 

Sigurnost i bezbedan transport vaših dragocenosti su nama primarni cilj. Ovo je nešto na čemu radimo od samog početka naše delatnosti i konstantno se usavršavamo, budući da se vremenom razvijaju novi sistemi i modeli pakovanja i zaštite ovako bitnih predmeta.

Selidbe starih i vrednih stvari i slika možda jesu veoma zahtevne i traže dodatni stepen pažnje, međutim, ukoliko prepustitie ovaj posao profesionalcima, agenciji za selidbe Milošević – nema razloga za brigu.

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

 

komentara: 1
 • Komentari
  Mihailo
  11/Jan/2018 19:08:36

  Pre par dana sam selio par umetnickih slika velikoh formata. Obratio sam se ovoj specijalizovanoj firmi koja je posao odradila po najvisim standardima. Momci su vrhunski zastitili i upakovali slike, lagano i pozaljivo utovarili-istovarili. Sve je proslo u najboljem redu. Sve pohvale za strucnost!


Dodajte komentar

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.