Kombi ili kamionska selidba Beograd


Kombi selidbe u Beogradu


Kombi prevoz Beograd je racionalna solucija kada je količina i struktura stvari takva da ne zahteva veće prevozno sredstvo. Takođe, ovu vrstu prevoza opredeljuje i lokacija objekta, odnosno mogućnost pristupa kamiona za selidbu. U tom slučaju se događa da se selidba u Beogradu realizuje iz nekoliko puta manjim prevoznim sredstvima, pre svega ovom vrstom vozila.

Pristupne saobraćajnice, gustina saobraćaja i tesne ulice u Beogradu često predstavljaju ključnil faktor za izbor prevoznog sredsrva. Jer zbog prilaza objektima i lakšeg kretanja treba birati i adekvatna vozila. Naravno, moguće je dogovoriti i uslugu sa više vozila odjednom, ali je to ipak ređi slučaj kod fizičkih lica. Kada su u pitanju pravna lica to je sasvim uobičajena mogućnost.

 

Koje su prednosti ako birate kombi vozilo za selidbu?

 

 • prilagodljivost lokaciji,
 • prilagodljivost termina za selidbu,
 • manji broj angažovanih radnika,
 • lakši izbor mesta za parkiranje i utovar, odnosno istovar
 • brzina prevoza kroz gust gradski saobraćaj,
 • cena prevoza, 


Ostali elementi kao što su poštovanje rokova, kvalitet usluge pakovanja i prevoza i naravno, ključna odrednica, odgovornost u svim fazama procesa selidbe se podrazumevaju. Pojačana tržišna konkurencija agencija za selidbe je vidno unapredila i kvalitet njihovih usluga.

Ako imate manju količinu stvari, ako ste student, samac, manja firma sa lakšim kancelarijskom opremom, ili ako vam to jednostavno uslovi to diktiraju kombi prevoz i selidba su odličan izbori.

 

Kako unajmiti kombi prevozno sredstvo za selidbu?

 

Priprema za selidbuVi kao klijent koji ima potrebu da se seli, odabirate jednu od agencija za selidbe u Beogradu. Birate kombi vozilo (sa vozačem) za prevoz i selidbu stvari.

U zavisnosti koliko imate stvari i da li njihovo pakovanje i pripremu za prevoz, realizujete sami dobićete besplatnu procenu selidbe za cenu ove usluge od  većine firmi na tržištu. Imajte na umu da su ovo prevozno sredstvo često nezamenljivo u metropoli kakva je Beograd.

Šta treba znati? Za ova vozila nema ograničenja u pogledu dozvole saobraćaja, čak i u najužem delu grada. Lakše ćete naći parking mesto blizu vašeg objekta iz kojeg se selite, odnosno u koji se preseljavate. Neuporedivo lakše nego za gabaritno kamionsko vozilo. Takođe, fizički je lakši utovar u kombi vozilo nego u kamion je on viši. 

Za svakog od nas ko se selio faktor vreme je posebno važan. Želimo da se ovaj posao uradi što pre, a to je sa ovim prevoznim sredstvima efikasno i brzo.

 

Kamionski prevoz i selidba u Beogradu

 

Kamionski prevoz je najbolja opcija za veću selidbe. Ako treba preseliti veće količine stvari, ili robe i materijala. Takođe, kada su u pitanju specijalni tereti ili vangabaritni tereti, zbog svojih dimenzija i težine nije racionalno birati kombi prevoz. Pogotovo ako su lokacije početne i krajnje tačke van samog jezgra grada, kamion je veoma isplativo rešenje.

Kada se dvoumite koje od ova dva prevozna sredstva odabrati možda je najlakše da pozovete firmu koja se time bavi i dobićete besplatnu procenu. Firme koje se bave ovim poslom imaju iskustva i znanja. Na osnovu toga dobićete najbolju i najisplativiju varijantu za svoju selidbu.

Dakle, planirajte na vreme i racionalno odaberite vrstu transportnog sredstva. Jer dobra priprema je često pola obavljenog posla.

Pozovite agenciju za selidbe, obezbedite vozilo za željeni termin, pripremite stvari za utovar i prevoz i uradimo zajedno taj posao kako treba.

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

 

komentara: 6
 • Komentari
  Djordje
  09/Jan/2018 22:00:37

  Sam tekst govori da se radi o ekipi koja je suveren u ovoj oblasti života.

 • Komentari
  nenad
  09/Jan/2018 13:08:25

  Samo kamion priznajem. Jest da kombi prođe gde on ne može, ali ukoliko se preseljava dosta stvari, a to je skoro uvek, onda potrebnoje napraviti bezbroj tura, pa utovar pa istovar, pa traženje parking mesta, pa ne može da se stavi veliki ormar ili krevet, pa ponovo slaganje i preslagivanje. Ovako jednom se natovari, parkira se gde treba i istovara polagano. Kombi je za studente, oni i onako sele samo knjige.

 • Komentari
  Srecko
  16/Jul/2017 17:15:51

  Agencija za selidbe koja zasluzuje sve pohvale.Momci odradjuju posao profesionalno.

 • Komentari
  Mirka
  05/Jul/2017 21:44:40

  Pouzdani, brzi, pravi profesuinalci jednom rečju.

 • Komentari
  Mima
  04/Jul/2017 12:49:49

  Odlični su, brzi, efikasni, paze na vase stvari, sve naj naj o njima

 • Komentari
  Mirka
  04/Jul/2017 12:19:19

  Uvek je najbolje izabrati kombi vozilo kada treba da se selimo, sve je nekako lakse i efikasnije...samo pametno treba birati agencije ,po meni su npr. isto dosta dobri http://selidbebeograd-sokol.rs/


Dodajte komentar

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.