SAVETI ZA SELIDBE


Naša sredina je poznata po tome da se svi u sve razumeju. I to žestoko dobro razumeju. Naravno, postoje i oni koji znaju koliko ne znaju i koji se informišu na drugačije načine a ne po seoskim kafanama. U ovom tekstu želimo da predstavimo neka naša iskustva koja mogu da vam budu korisna kada dođe vreme za selidbu.


Osnovni saveti za selidbu

 

 • Pre dolaska kamiona ili kombija treba se raspitati o mogučćnosti parkiranja istog i udaljenosti od ulaza.
 • Ukoliko će vaša selidba ometati komšije, bilo bi i ljudski i komšijski da im najavite selidbu i da se unapred izvinite zbog ometanja njhiovhi svakodnevnih aktivnosti.
 • Olakšajte i sebi i agenciji, uklonite i oslobodite se svega onog što vam zaista neće trebati na novoj adresi.
 • Pakovanje i priprema je jedan od veoma važnih poslova, i ako se niste dogovorili za selidbu ključ u ruke morate blagovremeno i pravilno upakovati stvari za prevoz i preseljenje. Imajte na umu da to što zapakujete treba i da na novoj adresi raspakujete.
 • Predupredite probleme, proverite gabarite lifta, gabaritnog nameštaja, kako bi se znalo šta treba demontirati, odnsono predvideli postupci za prenos do vozila.
 • Ne zaboravite da proverite administrativne obaveze, tj. preostala dugovanja na staroj adresi da vas kasnije ne bi neke kamate sustigle kada se najmanje tome nadate.

Ipak, jedan od najboljih saveta je da se sve nedoumice oko selidbe, obratite agenciji za selidbe Milošević, gde ćete na najbrži naćin doći do pravih i upotrebljivih informacija.

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

 

komentara: 3
 • Komentari
  Srecko
  28/May/2018 11:54:59

  Priprema je pola posla to vazi i za selidbe.

 • Komentari
  Daca
  27/Apr/2017 16:07:32

  Složila bih se sad Vrednom domaćicom. Meni je jedan od većih problema tokom selidbe bio raspakivanje, jer aposlutno nisam znala u kojoj kutiji mi se šta nalazi. Drugi najveći problem, jeste to što nisam potražila agenciju za selidbu, ali sada znam. Prvo agencija, pa sve ostalo.

 • Komentari
  Vredna domaćica
  15/Nov/2016 16:10:34

  Svaka čast svakome, ali sve vrednije manje stvari smo preneli muž i ja. Izgubili smo puno vremena, pakujući, prevozeći, ali sve je bilo nekako drugačije znajući da smo one stvari koje nam puno znači mi preneli. Tako da svako ko mora da se seli, jedan mali savet. Napravite listu stvarčica koje vam puno znače a koje možete sami preseliti u novu nekretninu. Nećete se pokajati!


Dodajte komentar

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.