SELIDBE POKER APARATAUkoliko vam se čini da je previše komplikovano da preselite poker aparate, slot mašine, rulet i svu prateću opremu vašeg kazina ili kockarnice – mi vam tvrdimo da nije!

Tu smo da svaki tip selidbe maksimalno olakšamo i ubrzamo, pa će tako selidbe poker aparata sa nama biti rutinski posao. Selidbe poker aparata spadaju u veoma osetljive, budući da su ovakvi aparati veoma teški (čak i preko 150 kg) i da obično poseduju program rada koji se pri nepravilnom rukovanju ovim mašinama može lako pokvariti. Međutim, za dobro obučen i profesionalan tim kojim se naša agencija ponosi, selidbe teških tereta i osetljivih mašina nisu ni najmanji problem!


Selidba kazina poker aparati


Selidbe poker aparata i prateće opreme jednog kazina sa jedne lokacije na drugu zahtevaju dobro izrađen plan i efikasno sprovođenje akcije. Poker aparati su veoma teški i osetljivi na razne vrste oštećenja, koja se mogu dogoditi ukoliko se proces pakovanja i transporta ne odradi po svim neophodnim pravilima.

Upravo zbog toga treba koristiti adekvatnu i kvalitetnu opremu za pakovanje i zaštitu poker aparata.

Prevoz ovih uređaja i prateće opreme takođe treba dobro isplanirati, kako ne bi došlo do pomeranja ili truckanja ovih mašina tokom transporta, te tako potencijalnog nastanka oštećenja, ali i kvara. Jer kao što smo rekli, ovakvi aparati su veoma osetljivi na neadekvatno pomeranje, što može dovesti do oštećenja njihovog programa rada.

Selidbe poker aparata je neophodno dobro isplanirati do detalja. Kada nas pozovete, prvo što ćemo uraditi jeste procena selidbe i iznošenje našeg plana. Na nama je da procenimo koji je to najbolji način da preselimo vaše poker aparate i prateću opremu bezbeadno i uspešno.

Materijali i oprema koju koristimo za pakovanje i zaštitu ovako osetljivih aparata garantuju svoju istrajnost i bezbednost aparata, te apsolutno nemate razloga da brinete da li će se vaš inventar oštetiti prilikom transporta. Prilikom preseljenja ovih stvari, sprovode se sledeći koraci:

 • procena i plan selidbe;
 • demontaža,
 • pakovanje i zaštita aparata;
 • zatim prenos i utovar u odgovarajuće vozilo za prevoz,
 • sam transport i na kraju
 • istovar na novu lokaciju i montaža.

Nikako nemojte sami da pokušavate da preselite poker aparate, budući da biste tako opasno rizikovali nastanak trajnih oštećenja i kvarova. Ovo su vrlo osetljive mašine koje se prilikom neopreznog i neprofesionalnog transporta mogu lako oštetiti.

Dakle, selidbe poker aparata su namenjene za profesionalce, kakav je naš tim, agencija Milošević. Garantujemo vam uspešno obavljanje zadatka!

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

 

komentara: 1
 • Komentari
  Peđa
  11/Feb/2017 15:35:16

  Nikada nisam razmišljao kako se prevoze poker aparati ili ostali aparati u slot klubu. A veoma često sedim za njima. Veoma zanimljiv tekst


Dodajte komentar

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.