SELIDBA KLAVIRASelidbe i prevoz klavira

 

Da li vam se čini komplikovanim da selite svoj klavir na novu adresu? Naš posao je da pojednostavimo svaku vrstu selidbe, pa će tako i selidbe i prevoz klavira sa nama biti sasvim rutinski posao bez stresa! 
Selidbe klavira se ubrajaju u posebno osetljive, budući da je klavir posebno vredan i veoma težak instrument. Nekad čak i nekoliko stotina kilograma. Međutim, za dobro uigran i profesionalan tim, koji svoj posao obavlja na najvišem nivou – nema prepreke. Agencija Milošević ima obučene i vredne radnike sposobne da odgovore najrazličitijim zahetvima. Naši radnici će:

 • doći na lice mesta,
 • pripremiti klavir za prenošenje do vozila (pravilno ga zapakovati da se ne bi oštetio tokom prenošenja kroz uske hodnike),
 • utovariti klavir u kombi vozilo ili kamion (ili ga preneti na novu adresu ako je u istoj zgradi ili dovoljno blizu),
 • realizovati prevoz klavira do nove adrese,
 • istovariti i preneti  klavir u novu prostoriju.

 

Šta treba znati kod selidbe klavira? 


Premeštanje klavira sa jedne lokacije na drugu zahteva planiranje i trud, odnosno jake mišiće. Klaviri su izuzetno teški i njihovi krajevi su veoma osetljivi na ogrebotine i druga oštećenja. Iz tog razloga treba koristiti adekvatnu i kvalitetnu opremu za pakovanje i zaštitu klavira. Prevoz klavira takođe treba dobro isplanirati, kako ne bi došlo do pomeranja ili truckanja ovog instrumenta prilikom transporta, te tako potencijalnog nastanka oštećenja. Pianino je najčešći tip klavira koji je rasprostranjen za kućnu upotrebu, a čija težina može prelaziti i 200 kg, dok su polukoncertni i koncertni klaviri još teži. Pored svoje visoke novčane vrednosti i namene, klaviri se odlikuju i time da su vlasnici jako sentimentalno, ali i profesionalno vezani za njih.

Jasno nam je da ovo nije običan muzički instrument, ili još jedan komad nameštaja, već predmet vašeg obožavanja i zato ćemo se upravo tako i ‘’ophoditi’’ prema njemu. 

Selidbe klavira, zahtevaju prethodno pažljivo pripremanje i proveru celokupne trase kuda će se on prenositi do mesta utovara. Takođe. isti način razmišljanja je potrebna i za novu adresu. U ovom polsu dobro planiranje je siguran način za preselenje bez problema. Na nama je da procenimo na koji način ćemo preseliti vaš klavir bezbedno i uspešno, a na vama je samo da nas pozovete. 

Materijali i oprema koju koristimo za pakovanje i zaštitu klavira garantuju pouzdanost i istrajnost, zato nemate razloga da brinete da li će se vaš vredni predmet oštetiti prilikom transporta. 
Posebno ističemo da se moraju detaljno predvideti sledeći koraci: plan i procena selidbe klavira, zatim njegovo pakovanje i zaštita, prenos i utovar u odgovarajuće vozilo za prevoz klavira, sam prevoz i na kraju istovar klavira na željenu adresu. 


Savetujemo vam da nikako ne pokušavate sami da preselite svoj klavir, jer tako rizikujete trajna oštećenja. I sami ste svesni da je ovo veoma osetljiv muzički instrument koji se prilikom neopreznog i neprofesionalnog transporta može vrlo lako oštetiti.

Ovakav vid posla zaista treba prepustiti profesionalcima. Jer, ako ništa, treba imati u vidu onu našu što se ne palti na ćupriji dođe na naplatu na mostu.

Naš tim čine iskusni i obučeni radnici u svom poslu, koje pored umeća odlikuje i potrebna odgovornost, tako da garantujemo njihovu spretnost i uspešno obavljanje zadatka.

To znači da za našu agenciju ne predstavlja problem ni sama težina klavira, ni njegov bezbedan transport, niti to da li je nova lokacija na koju moramo da ga preselimo na 10. sprat zgrade bez teretnog  lifta.

Proverite zašto nas preporučuju i zašto su naši klijenti ujedno i naši prijatelji.

 

Pogledajte i ovaj video selidba klavira, i uverite se da smo profesionalna firma za selidbu ovog vrednog muzičkog instrumenta.

 

 

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

 

komentara: 4
 • Komentari
  Srecko
  10/Feb/2017 21:20:21

  izneti klavir na 5 sprat osim snage potreban je uigran tim sa dosta iskustva.

 • Komentari
  Andrej
  10/Feb/2017 09:44:04

  Hvala momcima na profesionalnosti. Puno puta sam se preznojio dok moj klavir nije preseljen na novu adresu, jer on je deo mene. Nisam ni sumnjao da je teška selidba klavira, ali ova ekipa je toliko pozitivna da je sve bilo kao pesma. Njima žuljevi, meni malo brige i na kraju fin osećaj kod sviju. To se zove zadovoljstvo dobro urađenog posla.

 • Komentari
  Daca
  08/Feb/2017 16:10:17

  Klaviri, jedna od najvrednij svari, kako sentimentalnih, tako i materijalnih, najcesce su dusa muzickih domova. Prilikom selidbe klavira , svako od nas ima trzavice, brigu i graske znoja, da li ce klavir u jednom delu i bez ostecenja stici u novi dom. Ipak, selidbu klavira, ne bismo trebali raditi sami, vec pozvati, recimo, ove sjajne momke i ne brinuti ni o cemu.

 • Komentari
  nenad
  03/Feb/2017 16:13:56

  selidba klavira nije lak posao, čovek treba da bude vešt i snažan i da poznaje tehniku dizanja teših i osetljivih stvari. Ne bih preporučio nikome da sam to radi, pa makar bilo u pitanju i pijano ili pijanino, nego da to prepusti profesionalcima.


Dodajte komentar

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.