Bez stresa i uz finansijsku uštedu preselite se sa decom uz popust od čak 30%!


Pre ili kasnije mnoge porodice se suočavaju sa izazovima preseljenja. Kao što selidba može biti vrlo stresna za roditelje, ovo iskustvo može biti još traumatičnije za decu! Kao što sigurno već znate, deca su bića rutine - koja svoj život zasnivaju u okvirima istog doma, iste sobe, iste ulice i generalno istog okruženja - stoga svako iskakanje iz njihove zone komfora može da bude problematično.


Selite se sa decom - nemojte to sami da radite!


Naš najtopliji savet kada je u pitanju selidba sa decom, posebno malom decom, je - nikako nemojte to sami da radite! Tu smo da vam pomognemo da se sa svojom decom preselite što je bezbolnije moguće, a uz to smo vam obezbedili i popust - jer znamo da je finansijski aspekt preseljenja i te kako važan!

Da li stvarno želite da pakujete i premeštate brdo stvari i osetljivih predmeta dok vam se deca motaju oko nogu? Dok nosite kutije sa staklenim posudama ili električne uređaje niz stepenice? Tako smo i mislili - sada bi vam pomoć profesionalaca za preseljenje najviše značila!


Vi kažite šta želite, a mi ćemo to uraditi


Bez obzira koliko deca bila ljubazna i korisna, bićete srećniji ako usmerite pažnju na to da dovoljno traumatičnu selidbu učinite glatkom i ugodnijom za čitavu porodicu. Prepustite čitavu ovu zamornu organizaciju oko selidbe profesionalcima u svom poslu!

Mislite da će, pored svih finansijskih izdataka na svakodnevnom nivou - unajmljivanje profesionalaca za selidbe puno da vas košta?

Mi smo tu da razmišljamo o svemu, tako da smo obezbedili popust za roditelje sa troje i više dece od čak 30%! Da se razumemo, kad kažemo ''dete'', mislimo na decu i tinejdžere mlađe od 18 godina. Ovaj popust ćete moći da iskoristite jednom u godinu dana.

Mala napomena: popust ne važi za pakovanje vaših stvari u kutije.


Selidba bez stresa je moguća


Ako posedujete previše ''specijalnih'' predmeta - stvari koje je obično veoma teško pakovati i pomerati (stilski nameštaj, krupnija umetnička dela, klavir, sto za bilijar itd.) - onda postaje i više nego jasno da nikako ne možete sve to učiniti sami bez adekvatne pomoći profesionalaca. Jednostavno, rizici samostalne selidbe u ovom slučaju mogu biti preveliki.

Poštedite sebe i svoju porodicu stresa od potrebe da organizujete sami sve faze svog preseljenja, uključujući pakovanje svojih stvari iz svake sobe u kutije sa obeleženim nalepnicama, a zatim - naporan posao nošenja, utovara i istovara svih teških kutija i velikog i kabastog nameštaja.


Mislimo na porodice sa decom


Znamo da tamo gde ima puno dece ima i puno stvari za preseljenje, tako da nemate razloga da brinete - bićemo brzi i efikasni, a ako vas brine cene - omogućili smo vam i navedeni popust. Samo nam prilikom dogovora pružite na uvid bilo kakav dokument koji potvrđuje da ste roditelj troje i više dece - i možemo da počnemo sa radom.

Što se našeg tima za selidbu tiče, očekujte da vidite profesionalnost, iskustvo, odličnu uslugu i pristupačnost - upravo ono što dobre agencije za selidbe treba da ponude svojim klijentima - a naročito porodicama sa decom.

Selidba ne mora da bude stres i ne mora puno da košta - uz odabir pravih profesionalaca u svom poslu!

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

 


Dodajte komentar

Rekli ste o nama

Selidbe Milošević je brend za selidbe i prevoz robe.

Selidbe blog

Korisni tekstovi vezani za selidbe, selidbe Beograd, selidbe Srbija. Iskustva koja mogu i vašu selidbu učiniti lakšom i efikasnijom.

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Velika selidba stana u Beogradu šta treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe

IMATE PITANJA ZA SELIDBE U BEOGRADU I SRBIJI?

Kontaktirajte selidbe Beograd i naći ćemo najbolje rešenje za vašu selidbu ili prevoz.